Anotace: ..dny nudné by byly, kdyby se něco nedělo.. ..marné však snahy, vylepšit skořápku omšelou..
j.c. to napsal hezky.
Básenka se mi líbím, má cosi do sebe, šuměnko.
14.11.2008 14:21:00 | NikitaNikaT.
Má milá,
tak dovolím si oslovení
pak přidám otep prázdných slov
prý podněty k zamyšlení…
jen prázdný rybník na výlov
Vedu boj, však proti čemu,
kásně duní vítěz sud,
za vším abych hledal ženu
s písní poražených dud
***
Jiří senior
14.11.2008 09:19:00 | j.c.