Anotace: ...ještě bez jména a už ztracená...
jo, tiez sa mi to uz stalo... A tiez vtedy, ked som si myslela ze ako pekne sa mi to pise, ze ten list urcite splni svoj ucel. Vtom to prislo a vsetko bolo prec. Smutok ma vtedy zalial. :( technika je previt :)
03.02.2009 14:43:00 | maranika
Někdy se stane, že člověk něco sepíše, ale ještě neuzrál čas k publikaci, a tak se ten kousek papírrku, nebo textový dokument někam zatoulají a my jsme smutní. Ale jsme spíše nedůvtipní, protože naše papírky a dokumenty se vrátí v pravý čas aby oslnily čekající publikum! ;-) ST (víc to nejde)
15.11.2008 14:46:00 | Anita Buchtová
Pravda, jestli to půjde umáznu ten komentář, co se opakuje...to nic...to bude zase ok...to ty moje rychlé prstíky viz: Ztracená... :-)))
14.11.2008 10:24:00 | Veselý Drak
...pravda,čte se to sice déle,ale o to jde,ne? :-)
...lépe to vleze do hlavy a opakování je matka moudrosti
14.11.2008 09:27:00 | WAYWARD