Jak to vidím
Jak vidím to já
nějak se zdá
že osud si s lidma zahrává...
Však není to žádná náhoda
vše co nás potká
je z hůry promyšlené
je nám to poslané
To proto
abychom věděli
kudy se máme ubírat
Jak se s lidmi jinými
potkávat a sžívat
Máme se naučit prožívat
dobro i zlo
aby nám to v příštím životě pomohlo...
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Psavec, Bíša, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, sondulacek
Komentáře (1)
Komentujících (1)