jako dva samotáři
Anotace: lidé okolo nás se schoulili.
Tma se vkradla do dne.
A zima si sáhla na Tvé tělo.
Lidé okolo nás se schoulili.
Jeden do druhého.
Samotáři sami do sebe.
Pára od úst prozradila dech.
A mluvu.
A život.
Jenom mysl zůstala utajena.
Bylo ticho.
Po vodě se dalo chodit.
Lodě umíraly v ledovém sevření.
Mosty odolávaly dějinám.
Sníh praskal.
A hvězdy se na to dívaly.
Ze svého úhlu pohledu.
Ty jsi mlčela.
Já jsem mlčel.
A každý jsme mrzli o samotě.
Jako dva samotáři.
Přečteno 851x
Tipy 49
Poslední tipující: mkinka, jondys, Pamína, mouseova, Stavák, mirecek, Jin&Jang, Frr, Dreamy, ježa, ...
Komentáře (14)
Komentujících (12)