Aji čtyři řádky jednoduchosti stačí k úsměvu.. :) Aaaach, houby, ráda je sbírám, vařím, jím.. a v mechu, jehličí uprostřed pohádkově podzimního lesa se tak krásně sní..
24.11.2008 08:30:00 | lennerka
Správná doba,správný postřeh,
i když je listopad,nenajdeš v lese jen od veverky okousaný ořech.
Manžel byl včera v lese a našel houby,
no a dneska jsme měly hody.
16.11.2008 14:50:00 | BARBYE