Žádný countdown..
Žádný countdown
jen tak
v štěstí věřící
včera jsem projít se
chtěl po Měsíci
bloudit v těch pustinách
hledaje stopy
man on the moon
chtěl být
beze vší pompy
proč zrovna Pandeia
jejích krás záře
skrývá se v úplňku
měsíční tváře
chci-li
teď zhmotním se
jak mnohdy předtím
důkaz jsou šlépěje
jsa Luny Yettim
chci najít obtisky
střevíců v písku
regolit všude
na Měsíce disku
nedotčen zůstal..
já celou noc hledal
kámen za kamenem
obracel, zvedal
u točny
na štít Mons Huygens
vylezl
zpátky pak dolů
na zádech se svezl
patrně točím se
jak v bludném kruhu
bdím
dokud nenajdu
lunární duhu
svý stopy vidím
ať kouknu kam kouknu..
vracím se na Zem
tam prší
ať zmoknu
Přečteno 302x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, dablik007, Triffid Kolbe, Kyle, jedam, Lota, LucQa, Simísek, KILLVIR alias woody jelen, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)