Opravdovou náruč by to chtělo.
mrcha splín,
když zrovna nejni k mání.
20.11.2008 15:57:00 | kouzelníček
Snad ta nádoba nebyla určená pro Tebe. Skvělé myšlenky. ST! za obsah.
20.11.2008 13:42:00 | NikitaNikaT.
Na co to zas čumíš?!
Zapni si růžovku.
Ashes to ashes
dust to dust
Stěny pustý, ale vymalovaný.
Netruchli, obstarám ti šablonu na nesmrtelnost.
Miluju tvé ruce.
Aj zbytek.
14.11.2008 13:28:00 | smudlinek
Nebrouzdej zrakem
po stěnách
do blízkých očí
pohlédni..
Tam najdeš něhu
a srdce zachvění..
14.11.2008 13:08:00 | labuť
nádobu
na popel - z cigaret?
nebo pro pozostalých ?
promin - posílám
kousek jiné nálady
jsem jako od voděnky
deštík májový :)
14.11.2008 13:07:00 | Romana Šamanka Ladyloba