Anotace: Seznamuji děti s prarodiči
Jak psal už Shakespeare a Bůh ví, kdo ještě před ním: Chceš-li se uchovat na věky, založ rodinu, ty budeš žít ve svých dětech. (Není to teda tak krásně a nerýmuje se to, ale obsahově je to podobné... :-D) ST! Krásná! P. S. Není to ta ztracená? ;-)
15.11.2008 14:52:00 | Anita Buchtová
Dítka jsou a zůstanou naše, ať v peřině s dudlíkem nebo sedící v hospodě u piva.
Je vidět, že jsi milující táta:)
14.11.2008 18:50:00 | sluníčko sedmitečné