těžký to boj..
když o boj jde..
z boje už obvykle nic..
nevzejde..
japa se ti šumí?
16.11.2008 10:11:00 | Bean
Boj těžký, soupeř bez úrovně
jak v kravském se babráš hovně,
chabá mysl, zloba v líci,
jen hlavou kroutíš nevěříci,
včak neztrať glanc, jen tiše klej
ten boj však předem nevzdávej
***
Jiří senior
15.11.2008 09:44:00 | j.c.
ST! mnoho pravdy na tem je... možno bych ještě něco přidala, ale to je Tvé dílko a mi se líbí jaké je.
14.11.2008 14:52:00 | NikitaNikaT.