Doba upírů
Co je to za dobu,
v níž ožívají stroje
a lídé stávají se stroji.
Jen v prázdnou nádobu
transformovali moji
vizi na svět, co je.
Temný byl středověk,
nemrtvý je dnešní svět -
tak jako upír - zloděj a vrah.
A není žádný lék,
pouze spousty marných snah,
jež se sanží neulpět.
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: E., Marfuša, Charibeja, KILLVIR alias woody jelen, Kristine Clary-Aldringen, denebrin
Komentáře (1)
Komentujících (1)