Anotace: hahaha!není co vysvětlovat...
Mně tato forma, kterou jsi zvolila přijde naopak neobyčejně zajímavá a těším se na další příspěvky od tebe.
PS: Jen nesklouznout k dětským říkankám:)
14.11.2008 19:26:00 | Tomáš Marný
opravdu zvlastni forma, nicmene mne neoslovuje, myslim, ze prozatim nejsi nedoceneny genius...;)
14.11.2008 15:58:00 | saddova