Koledník
Anotace: napsáno před dvaceti lety snad pro pamětníky
hody hody dohody
myšlenkové pochody
dohody a pakty
někdy mám strach z války
svítí hvězda rudá Severka?
je to zrzavá veverka
jde tam kde jsou oříšky
rozdávali všem už dali
na jednoho se nedostalo
utíká na západ
tam prý vychází slunce dřív
nevím jsem jen koledník
vlastně žebrák jméno mé
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, J.Švihovský, lavec, jedam, spare, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)