Co je Bůh
Bože, nikdy jsem nebyla dokonalá
nebyla jsem světa znalá
Ale vždycky jsem věděla
že tam někde jsi...
Že na nás dohlížíš
Že si v našich osudech čteš
občas nás i před něčím zlý varuješ...
Jsi prostě s námi
tak nazývám tě Bohem
Vím jen jedno
ty tady budeš i tehdy
když my tady už dávno nebudem...
Jsi Vesmír, osud, náhoda, karma?
Pro mně jsi Bůh...
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: šuměnka, jedam, Triffid Kolbe, teranosaur, KILLVIR alias woody jelen, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)