Kurevská
Anotace: No uvidíte, nechtěl bych tak skončit
Další zklamání a další láska
A láska slibuje a do ucha mlaská
Nevěřím, ne, všechno jako v maskách
Kolikrát už byly v podvazkách…
Tak kde je konec?
Konce není, tohle kruh jest
Vím špatná to zvěst
A nezazvoní zvonec přec?
To je myšlenka bláhová a naivní
Jen kdybys myslel zvon hřbitovní
Pak pravdu by si děl
A pravdu by si měl
Ale odsud cesty není
Další žena a další placení
Cože placení?
Láska v obchod se mění
To už není kruh ale slepá ulička
A ve slepá uličce další kurvička
A další…
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)