PROČ ŽIJEM
Anotace: viz. nadpis...xD
PROČ ŽIJEM
K čemu my tu jsme,
pro co vlastně žijem?
To nikdo z nás netuší,
jen ti, co po smrti už spí.
Taky to zjistíme,
jen o tom
už nikomu nepovíme.
Proto žijme,
tak jak je třeba
a dávejme pozor,
až nás bude
někdo potřebovat...
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Carver, WerunkaaXD, Hanca.hrasek, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)