ST! je za poslední větu, takže nikam! Ju? Co z kocoviny? Nač pít? Abys zapomněl? Nezapomeneš. Akorát Tě bude hlava bolet, bude Ti špatno a nakonec si to vyčteš. Bež za přáteli, ne za alkoholem, abo buď doma, hačánkuj na prdélce a dej si třebas červené, bo rumíka s čajem, svařáček...
14.11.2008 20:43:00 | NikitaNikaT.
Pití nic nezmění
nezmizí smutek
či trápení
jen to se
stává
že
bolí hlava...
14.11.2008 20:43:00 | Mbonita