Plamínek Života
Anotace: Znáte ten strach z pravdy?
Koukám na plamínek a počítám sekundy,
doufám,že se stane zázrak-pomůže mi.
Odpusťte drazí těmto slovům,
měla jsem více mluvit.
Nemám odvahu jít domů,
kde jsem měla blahobyt.
Nemám odvahu pohlédnout sobě samé do tváře,
nesrkrývej strach z rizika,co mi jen pomůže?
nejspíš se ve mně něco bouří,možná čekám zázrak,
stále doufám,že vše dobře končí,nebo snad naopak?
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, jedam, Mario de Janiero
Komentáře (2)
Komentujících (2)