Matematická
Anotace: No tohle je výsledek už dva roky trvající FAV demence... Přeberte si to. Kdo tomu nerozumí nezažil MA1 :)
Definuj mě,
jsi uspořádanou dvojicí duše a těla
konvergující k žehu
Diskrétně spočítej velikost limity
Indukcí dokaž, že na víc nemám
popiš mě, precizně, nakresli graf
kvantifikátory začleň do stáda
Chtěl bych být matematický fenomén
porušit keplerovy zákony,
relativitou si utřít zadek,
gravitaci znegovat
chtěl bych divergovat
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Iwushak..., kikis, Elča
Komentáře (1)
Komentujících (1)