Štěrkotka
Anotace: pro Piškotka a jeho maminku...mimochodem,slovo štěrkotka neboli štěrchátka jsem dodnes neznal ani neslyšel...znal jsem jenom chrastítka:o)
Sbírka:
Na konci cesty leží mapa kudy máme jít
Leží tu mezi námi
uprostřed postele
jako vánoční dárek
štěrkotka s kuličkami
zachrastí vesele
dáme jí na kočárek...
...přinesl ho čáp
a my koukali jak vrány
a jednou bude chlap
a bude mít svý plány...
...leží tu mezi námi
maličký klouček
oči má plné míru
štěrkotka s kuličkami
opíše oblouček
a zmizí do vesmíru...
...přinesl ho čáp
a my koukali jak vrány
jednou bude chlap
a bude mít svý plány...
...třeba si nevzpomene
že jemu táta s mámou
říkali Piškotek
a třeba jednou najde
tam kde se světy lámou
to parkoviště štěrkotek...
Přečteno 609x
Tipy 42
Poslední tipující: jerabina, Quigleika, Holis, Barunka.K, Romana Šamanka Ladyloba, s.e.n, Levandule, Aťan, Nút, prostějanek, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)