Na okraji, smrti blíže
Anotace: za komentáře děkuji
Jakmile člověk na okraji spatří konec svůj,
nezbývá, než říci si stůj.!
Buď otoč se,
hlavu zpříma nes,
bo skoč
a nasaď úsměv,
ještě jednou, naposled…
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Markeťák713, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)