Na náspu
Anotace: Zamyšlení na lokální zastávce lokální tratě před příjezdem lokální cihly.
Štěrk pod nohama chroupe,
na zastávce obklopené z obou stran mými fotkami;
jedné tam a druhé zpátky..
Co je dopředu a co zpět?
..koukám zpět na ty zmatky,
jednou si je budu závidět.
Kde je tam a kudy zpátky?
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Isobel, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)