Absťák..
Anotace: ....navždy již závislý, stále ještě zoufale čekám na svou denní dávku......poezie!
Schoulený v koutku duše
sleduji malou mušku
sevřenou v pasti pavučiny..
..boj s beznadějí
pavouk se sluchátky na chlupatých uších
znuděně poslouchá
monotónní techno smrti
z vibrující sítě
..táhlý okamžik smíření
..rozostřeným zrakem
ještě zahlédnu...
..to velké šedé klubko
v tmavém koutě
kterak se příšerně třese..
Přečteno 313x
Tipy 18
Poslední tipující: raďo, Kapka, KILLVIR alias woody jelen, Holis, hanele m., Bíša, Mbonita, Jin, Tacca, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)