Anotace: prosinec 2007.
Držím Ti palečky, ať je Ti zase brzy hezky ... ať všechno nechtěné překonáš ...
02.02.2009 13:03:00 | Beepat
Ládi, copak to, že taková to báseň, kdyby vyjadřovala rozpor neřenku,ale proč jsi tak nešťastný ? život je přece krásný, vždyt sám říkáš, že když je hrozně může být ještě hůř!
19.12.2008 21:04:00 | Keroll
Vím, co cítíš....a proto natahuju ruku. Chyť se! ať můžu Tě vytáhnout ze dna smutku.
20.11.2008 10:35:00 | JaniHani
jéé...tyhle nálady, to je hnus.... ale nikdo přece nemůže bejt pořá šťastný... :) pak si toho štěstí budeš mnohem víc vážit ;)
15.11.2008 17:48:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Tím kladivem Ti do mozku bije smutek, tak ho zažeň třeba
skleničkou dobrého vína a pusť si k tomu uklidňující hudbu.Je to balzám na nervy.Bude zas líp.
15.11.2008 16:41:00 | Paulín