Otázky na ,které není odpověď
Otázky na ,které není odpověď
Měsíc byl teprve prvně jasně v úplňku
Když já ti věrně toužila být po boku
Nemohla jsem když jinou dívku miloval
Přála jsem si zapomenout
Slza po tváři stékala tmou
Smívala masku mou nepravou
Nedokázala kuli citům zapomenout
Už vidíš mě takovou ne dokonalou
Ne už tak úplně bezchybnou
Nebesa saténem pokrytá
Tvá odpověď mi stále ukrytá
Na nebesích vysvitl už podruhé
Měsíc a hvězdy nejsou zhasnuté
Alespoň ne pro mě protože vím že hvězdy tam někde jsou i když je nevidím zrovna teď
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)