Obrazy odnes kupec...chápu přenesenost, ale tohle říct musím - nic neudělá větší úlevu než když se zbaví starého harampádí (jak hmotného tak nehmotného) ;-) Když se uvolní místo..najdou se lepší věci..a člověk uvítá změnu :-)
30.11.2008 20:06:00 | Chancer
Skvěle napsáno.
20.11.2008 10:32:00 | JaniHani
Neučesaná... snad. Ale zato pocitová, myšlenková. ST! za obsah. Cosi se mi připomnělo.
15.11.2008 23:30:00 | NikitaNikaT.