Když se dílo zdaří..to je radost! To je potom úlevička..i tu pauzu potom si člověk mnohem víc vychutná a káva, čaj i pivo a vůbec všechno chutná víc :-D
Naopak když nakonci člověk zjistí, že se něco nepovedlo a musí se předělávat, je to pravý opak ;-)
16.11.2008 12:11:00 | Chancer
Hlavně když s posledním zašroubovaným šroubkem ta rozčílenou odletí a lidé tlesknou si do dlaní s úsměvným " A je to" :o)))
16.11.2008 11:10:00 | Lorraine
Jj, nábytek, stavění, stěhování, to sem, to tam... takhle ne, tak jinak, to sem, to tam... eee, předtím to bylo lepší :o) Tohle dobře znám! ST! děkuji za připomenutí! :o) Aj když se člověk trochu u teho rozčílí, stejně je to potem úleva a hlavně nádhera, když všecko hotovo...
15.11.2008 23:51:00 | NikitaNikaT.