Anotace: ..ulicí zní blues
ale představte si to s hudbou.-...... oooo!! s tím co se mi k tomu v hlavě připojilo jen tak, to byl vážně zážitek. jupí.)
19.01.2009 22:56:00 | Já Esther Ruth
A někdo prosí a skuhrá v bolestech ať si pro něj bledá paní příjde, a ona si jen brousí kosu a směje se.
17.11.2008 00:05:00 | Johny Styx
Černá a mrazivá báseň, jenomže bez teho všeho.... bohužel, života není.
16.11.2008 20:45:00 | NikitaNikaT.