V Řím
Nahoře bez..
boha
proboha
věřím jen revorveru
jsem pravnuk Rudých Khmérů.
Nevěřím víře
ani na rytíře
česti
blízko od neřesti
a tvý černý díře
pekelný
nahoře bez..
helmy
jsem voják hany
co padl bez ochrany
Nevěřím v Řím
na šašky Vatikánu
věřím jen v to co zřím
když zrána časně vstanu
Vím hůř se žije
bez berly víry
těch velryb bílých
je ale čím dál míň
co v mořských pláních
drží přikázání...
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Psavec, Mario de Janiero, Zdenek
Komentáře (2)
Komentujících (2)