Ti kdo tančí nad mrtvolou
Myslejí že znají,
naši hlavu, slzy jitřní
uvězněny v černém ráji,
na puklé struny tiše hrají..
Na seschlé dřevo,
vyviklaný trup,
na naše tělo,
s očima jak hnisavý strup.
Kopají v naši zhoubu.
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT., Danah, dablik007
Komentáře (1)
Komentujících (1)