Při pohledu
Při pohledu,
na čistou pravdu,
nezáleží na vzhledu,
kde je pravda,
kde je lež,
ve víně sem jí nezahlídl,
na ulici nepotkal,
v baru ji nepoznal,
ve starém pokoji,
vrátím vše na své místo,
uklidím své vzpomínky,
najdu staré známky,
hodiny tikají,
pomalu,
sekundy spěchají,
čísla problikávají,
display svítí,
ranní směny,
pozdní večery,
neproplacené směnky,
květiny slečny Veroniky,
už nezbyly žádné sny,
jen kousky,
pravdy.
Přečteno 267x
Tipy 35
Poslední tipující: fuu, Dota Slunská, Holis, Severka, NikitaNikaT., Myrja, prouteny kosik, PrincessOfTheNight, Lenullinka, nrocinu Jednorožec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)