Procitám..
Anotace: je to divná básnička..
Zdrcená sladkou nevědomostí
ted procitám v reálném světě...
Zkroušená vlastními pocity
hledám samu sebe...
Hledajíc trpělivě v sobě nacházím tam tebe..
Však není to radostné schledání,
nad hlavou mám černé nebe..
Pokryté rudými hvězdami z
krvácejících dívčích srdcí..
...procitám...
Vidím,cítím, ted už vím,
že svět není jen o kráse..
ale i o bolesti,zlu, o lidech co touží po spáse..
Mezi nima jsem já,jsi tam i ty,
jsou tam všíchni,který trápí ty blbý zlý sny..
Komentáře (3)
Komentujících (3)