Dokud ještě dýchám...
Anotace: ...o něčem velmi hodnotném...
Dokud ještě dýchám,
Chci do závěsů
Ukrývat intimitu
Dvou bytostí,
A v srdečním monolitu
význam věčnosti
najít
bych chtěl
Dokud ještě dýchám,
tak nezavěšuj,
a beze slova
poslouchej, jak to zní,
moje supernova
života a dní
září
dokud ještě dýchám
Dokud ještě dýchám
všechny pohyby
nocí svlečené
přebásním ,
vnímám realitu
i když sním,
a to všechno
dokud ještě dýchám.
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, Sunny, KILLVIR alias woody jelen
Komentáře (1)
Komentujících (1)