Návštěva
Anotace: Věnováno Lucce a Lůďovi :)
Byla u nás návštěva
velice milá a vítaná
Lůďa s Luckou přidrandili
a moji dušičku tak potěšili
Děkuji oběma za krásný víkend
mají na potěšení zvláštní talent
Jsou prostě prima kamarádi
máme je všichni velmi rádi
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Iva Borecká, Duhová, NikitaNikaT., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)