Miluji a nenávidím
Miluji to. Ty…
Dětské smějící se oči,
Vrtění psího ocásku,
Vůni květin,
Zvuk zvonku zvonícího na přestávku,
Kouzla prázdnin,
Mlčení, když jsou slova zbytečná,
Slzy štěstí,
Milostné dopisy,
Dort k 16tým narozeninám,
Jen tak se sejít u vína a smát se historkám.
Naopak nenávidím to. Ty…
Dětské ruce, co se natahují k mámě, která je odbude,
Vystrašená zvířata, na které někdo vztáhl ruku,
Květinu pohozenou na zemi,
Zvuk sanitky
Závěť
Slzy bolesti, smutku a zklamání,
Zlomené srdce,
Vzpomínky…
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)