Dott - A tak se to v mém mozku děje pořád dámy a pánové
Anotace: AAA- A je tu to na co jste dlouho čekali dámy a pánové.. Můj svět, moje představy, můj mozek... Kdo si po přečtení nebude myslet že jsem psychopatní blázen, nechť se dostaví k přepážce číslo 14 - Obludy, netvoři a rány po hlavě... Děkuji
Polokruh se smísil s pískem…
Slunce spolklo gumové eso
Sedím na nereálném dřevě
A piju jedno malý presso…
Něco si hraje s buňkama
Jo, jo, je to devět stínů
Prosím umři modrá vano
Můj svět nezná žádnou vinu,…
Nesmysl ? Ó, to určitě
Bobr sežral slona, hele !
Nič už nie je také…
Jaké mohlo být…
Máš chlupatý voči !
Dala bych si rybí želé...
Sakra….
Zelený ptakopysk šplhá na strom
Dvoumetrová houba smrdí..
Lochneska už hubu drží
Že jsem blázen už netvrdí
Prosinec běhá s vodíkem pade,
Nůžky vrtaj postelí
Sedím, nohu přes nohu s kafem,
Bože…. Zase pondělí ?
Smolíček umřel na rakovinu
Dobře mu tak ! Byl to feťák…
Rybičky injekci snědly,
CO TO JE ZA PTÁKOVINU ?
Uááá
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)