Ráda bych přijela. Vím pouze datum, ale místo, ani nic ostatního mi nikdo nesdělil. Ani nevím, zda bych se dokázala bavit. Do lazní to sice jedu. Ale o víkendu procedury nejsou. ...
14.09.2005 17:59:00 | NikitaNikaT.
Krtičko tak to je krásná básenka, oslovila mě hodně, pěkně do nich do chlapů lovců co svou oběť skolí a uhání dál...
14.09.2005 11:43:00 | Ninala
Každé srdce změkne. I kovové. Jen když láska dostatečně je horká. Je to hezké.
13.09.2005 22:47:00 | Blazius