Anotace: Před devatenácti lety jsem byl štěstím bez sebe, že přichází doba svobody, logiky a spravedlnosti, asi jsem se nechal unést nadšením.
Synovec byl bledým pírkem z příběhu...jak jsme malinký proti bílým nemocem a jak jsou vzdáleny lidství některý lidský práva...kapička jedu v číši pravdy,nebo číše jedu v kapce pravdy....Páni,tedy,pane,má to sílu....zatloukáte hřebíčky...
11.01.2009 00:30:00 | zvířenka
...neobyčejně dobře vyslovená pravda. Pod modrou metalízou rudá základovka...
24.11.2008 22:03:00 | Mario de Janiero
Souhlasím s Tebou. Dostali jsme se kapku jinam, než jsme si představovali.
16.11.2008 23:52:00 | Psavec