Básník básní
Anotace: Jsou to spis takove hratky se slovy... neni to celek, proste jsem jen psala co me napadlo..
Básník básní
O vlasech krásných
O nocích jasných
I o tvých rtech.
Básník básní
O medové lázni
O dívčí bázni
I závěsu z citů.
Básník básní
O pavučině z básní
O medové lázni
O dětských hrách.
Básník básní
Jak je to krásný
Jaký hlasný
hlas máš
A co všechno znáš
Básník básní
O lampě, kterou zhasni
O ledových krách
I o našich (vášnivých) hrách
Básník básní…
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, NikitaNikaT., Tacca, Květka Š., Flamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)