Pohled do zrcadla
Pohled můj do zrcadla
vidí mě, tak jak se mám
kůže povadlá a zvadlá
vrásek mi přibývá.
Vlasy mi už stříbří roky
ztrácím peří havranů
snad mílovými kroky
v šedi strastiplných dnů.
A tak se dívám do zrcadla
,,neznám Tě, ale umeju Tě´´
moje víra dávno zchladla,
zhasne světlo, jdu na kutě.
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, sluníčko sedmitečné, isisleo, Myrja, Churry, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)