POČÍTÁM
Anotace: - Reflexe -
Sbírka:
Reflexe
°
. . . čekání . . .
okamžik kdy po namoklém okně sjíždí dešťová kapka
počítám.................
jedna . . . dvě . . . tři . . .
melodie zmeškaných událostí
ze všech stran zaplavuje mou mysl
. . . čekání . . .
než další sveze se po skle do propadla času
odrazy myšlenek vážeš
do kytice řádků
marnivé čekání u tabule
když hledáš nápovědu
namísto toho . . .
máš výpověď ze života
v napřažené ruce osudu
. . . dešťová slza . . .
přišlo mi pár slov od neznámé přítelkyně
napsala mi jen tak . . .
náhoda
výměna slov
bezděčné pohlazení
setkání pohledem
po písmenkách
. . .
vnímám vůni jejího těla
. . .
tu trochu tepla tisknu ve dlani
. . .
je to příjemné . . .
je příjemné vědomí že jsi . . .
°
Přečteno 280x
Tipy 18
Poslední tipující: Sunny, vapiti, Marfuša, Nút, Myrja, WAYWARD, labuť, Severka, CorrimsonTom, spare, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)