Nuda
Anotace: když není co na práci.....
Sedím u stolu, nikdo není doma..
Vzdychám,nevím co mám dělat….
Nic mě nebaví,ani puzzle skládat….
Cože?Číst?Ani nápad!!!
Malovat?To je pro prcky!
Kliky háky sem a tam…….
To je nuda,ti povídám!
Možná,něco na zub..
Bonbony,lízátka
Mňam,sladká cukrátka!!
Zní to sice jak pohádka,
ale v cestě mi stojí
otravné schody..
Už to mám,s nudou končím!!!!!
Jdu ven a vesele si poskočím.
Vždyť krásné počasí je dnes
a mamince natrhám do vázy voňavý bez.
A to je konec …..
Přece život je krátký,
ale kratší jsou moje milé dny
tak proč se nudit?
Ahóójj,už musím ven jít
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, kikis, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)