Smrt za trochu umírání
Anotace: věnováno těm, kteří se už rozhodli...
°
slyšíš jak
nebe trudně zpívá
o trpké noci k pousmání
kdy svět býval jak omrzlina
zda pálil nevím ani
kdy s hrůzou kousali jsme do peřin
jak se štěnětem hraní
ten večer blázen vyměnil
smrt za trochu umírání
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, JR, prostě Zuzana, jusTMee
Komentáře (1)
Komentujících (1)