Anotace: *SMAJLIK_TRPKEJ_USMEV* a jinak sedmička
Jsou vlaky, na které se opravdu neutíká, má-li člověk rozum. No a pak jsou naopak ty, ze kterých se nevystupuje, má-li tedy člověk rozum ;-)
Záleží na tom, jestli ten vlak jede tam a nebo zpátky.
Ale vím jak to myslíš. Já se taky bojím, holka ani nevíš jak. Už jsem u něj jednou stál a není o co stát.
Nakonec jsem do něj nenastoupil, a to změnilo pojetí mého života, radikálně.
Jsem rád, že jsem dostal ještě šanci.
04.12.2008 18:39:00 | Dračičák