..radši ne ...
Anotace: Další pokus sem něco dát : - )
Až spadne lísteček
a řeky proud ti hrdlo schladí
hvězdy ti dobrou noc dají
a měsíc za tebou ti na cestu posvítí
pak uvidíš tu krásu světa
co jiní přes smutek nevidí
sedmikrásky na louce kvést
malé děti s úsměvem ve tváři
pod jabloní co vykvést,
se chystá
uvidíš vše co si budeš přát
dokud tu budeš se mnou spát
když však procitneš s toho snu
nechoď daleko, bud radši tu
nech se vůní kolíbat, ke krásnemu snu
synku, synku můj buď u mě,u mě stůj
nechoď pryč ....jen nechoď pryč ...
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)