MIsto poslednich dvou vet tam muze byt treba "vsem udelat dlabanec"....co myslite?
19.11.2008 08:30:00 | v.hercik
Ok,komentare beru...dekuji za ne. Skutecne jsem to chtel rychle dodelat.
18.11.2008 08:42:00 | v.hercik
OK, kašli na dřívější komentář. Jinde, to jsou bláboly! A ujeté konce.Máš to pěkný, rytmus, rým a lavně!!-MYŠLENKU. Těch bab je všude plno a nemusí bydlet jen na pavlači...
17.11.2008 15:16:00 | Saša T.
Ta poslední sloka mi přijde taková trochu kostrbatá, jako bys to honem honem chtěl nějak zakončit, tak z toho vypadlo tohle, ale jinak na to, že to je rýmovačka, dobré.
17.11.2008 14:38:00 | CorrimsonTom