Anotace: Kdo vzal polibek a nevezme vše, zaslouží, aby ztratil i to, co získal. Ovidius
Za každou promarněnou šanci položte muži kámen, a postavíme nejvyšší horu.
Čin? Já už své nesu…
19.11.2008 15:01:00 | kouzelníček
Tak lehoučce čtu mezi řádky a konec mi odpověděl naplno. Tak trochu mne to nutí přemýšlet, je to něco z mého života ST!
17.11.2008 20:36:00 | NikitaNikaT.
St a dala bych víc, kdyby to šlo, protože tvá báseň zcela pasuje na mě, bezvýhradně... krásná, chápu, chápu... těm chlapům to někdy trvá;-)
17.11.2008 15:09:00 | Caracol