Otázky
Anotace: jen tak jdeme ??????
proč je nebe modré
a občas vítr fouká
a k čemu je dobré
když sluníčko se kouká
proč voda teče dolů
a někdy padá sníh
a proč jsou lidé spolu
když je láska hřích
proč vracejí se domů ptáci
a lidé cestu hledají
člověk se rodí
jiný ztrácí
všichni hledají naději...
Komentáře (3)
Komentujících (3)