Čokoládovna
Anotace: miluji čokoládu :-)
Pěkná,
avšak malá,
útulná čokoládovna,
uprostřed zapadákova
Zase a po znovu
sedíme v ní pospolu,
na oblíbeném
místečku
určené pro naši
pětici
S pohárem Tiramisu,
lahodnou horkou
čokoládou,
fondy
/Krásná, nespoutaná
chuť rozpouštějící se
čokolády na jazyku/
Kafe,
koktejly,
zakončené
skleničkou domácí
limonády
/Chladící se naše
naše chuťové buňky/
Vznešená chuť
čokolády,
odnáší nás
od reality
do snění
a krásného
vzpomínání,
pokaždé
když jsme spolu
"" Těším se na další setkání ""
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, jedam, padající do neznáma, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)