Nemám jízdenku
Anotace: tak jsem začala znovu kreslit a psát, i když v tom druhém případě to není ani zdaleka tak dobré, jak bych si přála...tuhle jsem napsala už ve vlaku tak, jak to skoro bylo...
Pražec za pražcem
a nekonečné koleje...
Průvodčí prošel okolo,
ani si mě nevšiml
-já ani nemám jízdenku.
Jen chlápek, co sedí naproti,
se na mě divně kouknul.
Tak sklopila jsem oči
a nechala to být...
Za oknem se mi míhá život,
zdá se trochu ponurý.
Šedivé lesy, žádné listí,
však začnou znovu, od nuly.
Tak jako já se odrazila
od jednoho z těch den,
abych i tomu průvodčímu
ukázala, že jsem.
A tak mě vyrazil z vlaku,
že nemám prachy na zaplacení...
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: mauvais-ange, NikitaNikaT., Holis, Severka, WAYWARD, enigman, jusTMee
Komentáře (1)
Komentujících (1)