Zvířecí
Anotace: Někdo leze dírou,někdo oknem,někdo neleze a někdo dolezl
Kočka leze dírou,
pes oknem,
ty zprávy smrdí sírou,
bez pláštěnky zmoknem.
Pes přes oves skáče
a přitom už je zima.
Nemá ani maskáče
postihne ho rýma.
Tancovala žížala na zahrádce polku,
čmelákovi že jí hrál,dala mísu vdolků.
K čemu budou čmelákovi od žížaly vdolky?
Když má doma v úlu svoje včelky holky.
Plavala husička po Dunaji,
plavala časně k ránu.
Než přišel ošklivý myslivec
a dal jí smrtelnou ránu.
Hore do kopečka ovečka běžela,
protože byla neposeda,
byla však stará a na infarkt zemřela.
Běda jí běda.
Holubička vyletěla ze skály,
chtěla býti poslem míru,
vy jste o to ale nestáli,
tak přezobla si žílu.
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)